zwangerschapscontrolelijst - Zwangerschapsgids voor vrouwen

zwangerschapscontrolelijst - Zwangerschapsgids voor vrouwen

Zwangerschapscontrolelijst

Bij het zwanger worden zijn er veel dingen die een vrouw moet weten. Ze moet weten hoe ze voor zichzelf moet zorgen om de beste bevalling te krijgen die ze maar kan krijgen. Er is niets sexyer voor sommige vrouwen dan een schoonheidssalon of het gezelligste restaurant binnen te kunnen gaan zonder dat een bezorgde moeder zich zorgen maakt over haar kind. Eén ding dat elke vrouw moet weten als ze zwanger wil worden, is dat ze voorbereid moet zijn. Het is heel belangrijk voor een moeder om haar opties te kennen voordat ze zelfs maar een voet in het kantoor van een arts zet. Een zwangerschapschecklist helpt u om uw lichaam en geest voor te bereiden op de zwangerschap.

De zwangerschapschecklist laat u weten wat u elke dag thuis moet eten, drinken en doen. U moet weten wat u met uw lichaam moet doen als u aan het werk bent en of u gedurende bepaalde perioden van huis weg moet blijven. Als het erom gaat ervoor te zorgen dat u elke maand ovuleert, zult u willen weten op welke dagen u actiever zou moeten zijn. De ovulatiekalender is een hulpmiddel als je dit zelf niet in kaart kunt brengen.

Als je rookt, zijn er verschillende dingen waar je mee wilt stoppen. Er zijn ook dingen die u kunt doen als u een partner heeft die rookt. De enige manier om te weten of je ovuleert, is het doen van de ovulatietest. Een ovulatie kalender zal je helpen om te weten of je vruchtbaar zal zijn op een bepaalde dag van de maand.Meer-in-2 zwanger

Meer-in-2 zwanger

Pauline Oud - Zwanger / niet zwanger

Pauline invulboek zwanger/Niet zwanger Gefeliciteerd, je hebt besloten om zwanger te worden! Hebben jullie dit al verteld aan je familie en vrienden? Misschien nog niet. Dan is het extra leuk om je gevoelens en gedachten te delen in dit boek. In dit invulboek schrijf je aan de hand van leuke vragen over de bijzondere tijd die voorafgaat aan je zwangerschap. Zoals bij alle boeken van Pauline tref je nu ook weer veel tips en weetjes aan en is er volop ruimte voor notities en foto's.

Vloeibaar ijzer zwanger

Blueiron Vloeibaar ijzer zwanger

Sjerp Hoera! Ik ben zwanger!

Sjerp Hoera! Ik ben zwanger! Deze leuke sjerp is ideaal om kado te geven tijdens een babyshower. De sjerp is van wit glanspolyester en is bedrukt met zwarte letters. Een leuk en origineel kado!

Feestartikelen Sjerp Hoera! Ik ben zwanger!

Sjerp Hoera! Ik ben zwanger! Deze leuke sjerp is ideaal om kado te geven tijdens een babyshower. De sjerp is van wit glanspolyester en is bedrukt met zwarte letters. Een leuk en origineel kado!