9 maanden en zwangerschap

9 maanden en zwangerschap

9 maanden

Zo, je hebt die negen maanden bereikt, hopelijk is het een soepele overgang geweest en ben je er niet alleen in geslaagd om je eerste kind te krijgen, maar heb je dat ook gedaan zonder grote incidenten of ongelukken onderweg, toch? Nou, in alle ernst, het hoeft niet zo te zijn en er zijn een paar dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat u de zwangerschap krijgt die u wenst, zo snel mogelijk en zonder complicaties. Hier is een belangrijke negen maanden zwangerschap checklist om in gedachten te houden.

Zoals ik dit schrijf, officieel 36 weken zwanger, dat is technisch gezien negen maanden, wat betekent dat mama er klaar voor is, toch? Mis! Zoals je al ontelbare keren is verteld, is negen maanden zwanger zijn vaak een absolute leugen. Het is in feite een volle tien weken, en omdat je ronduit bent voorgelogen, kom je nu bij tien en heb je het gevoel dat je ver achterloopt, maar in plaats daarvan zie je jezelf letterlijk op het punt staan waarop je niet meer terug kunt en je kunt je schoenen niet strikken omdat je weet dat je er gewoon nog niet klaar voor bent en je nog niet eens bent begonnen.

Dus hoe kun je dit overwinnen? Om te beginnen moet je meteen naar de dokter gaan om de toon voor je zwangerschap te zetten. Uw arts zal u willen opmeten en bij het eerste bezoek een zwangerschapstest willen laten doen. U zult deze keer NIET zwanger zijn, dus u zult dit moeten accepteren en verder gaan. Je arts zal alles willen weten over je levensstijl, hoe ver je in je zwangerschap bent, of je medicijnen hebt gebruikt, enz. Bereid je dus heel goed voor op die eerste afspraak, want dit is het moment waarop je hem of haar precies kunt laten weten wat je van plan bent te doen en of je binnenkort een baby krijgt of niet.Sjerp Hoera! Ik ben zwanger!

Sjerp Hoera! Ik ben zwanger! Deze leuke sjerp is ideaal om kado te geven tijdens een babyshower. De sjerp is van wit glanspolyester en is bedrukt met zwarte letters. Een leuk en origineel kado!

Compleet zwanger plus visolie

Davitamon Compleet Mama Plus Visolie combineert vitamines, mineralen en visolie in 1 capsule, speciaal voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of borstvoeding geven.

Meer-in-2 zwanger

Meer-in-2 zwanger

Sjerp Hoera! Ik ben zwanger!

Sjerp Hoera! Ik ben zwanger! Deze leuke sjerp is ideaal om kado te geven tijdens een babyshower. De sjerp is van wit glanspolyester en is bedrukt met zwarte letters. Een leuk en origineel kado!

Vloeibaar ijzer zwanger

Blueiron Vloeibaar ijzer zwanger